Anjog Mesh Nebulizer Manaufacturer
  • nelpon kita

    +86 755 2332 9221
  • sales@fastlinepcb.com

    Email kita
  • Papan 0.1mm Lubuk kaku-Flexible PCB Board Gerber

    The 0.1mm Lubuk kaku-Flexible PCB Board Gerber Papan. We sing ngarahke ing PCB lan PCBA industri kanggo luwih saka 10 taun, lan utamané nglayani pasar Eropah lan Amérika, uga ing sisih lor lan Amérika Kidul lan pasar ing Asia Kidul. Kita ngarep-arep kanggo mbantu ngasilaké produk kualitas competitive ing pasar lokal.

     

    • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
    • Min.Order Quantity: 1 Piece/Pieces
    • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
    • Port: Shenzhen
    • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

    Detail produk

    Tags Product

    0.1mm Lubuk Kaku-Flexible PCBPapan Papan Gerber

    1.Introduction saka  Papan 0.1mm Lubuk kaku-Flexible PCB Board Gerber

    Circuits Fastline saged saka nyediakake turnkey lengkap lan turnkey dicithak layanan Déwan papan sirkuit sebagean. Kanggo turnkey lengkap, kita njupuk care saka kabeh proses, kalebu preparation saka Printed Circuit Boards, mundhut barang utowo jasa saka komponen, ranging supaya online, ngawasi terus saka kualitas lan Déwan Final. Déné kanggo turnkey sebagean, customer bisa nyedhiyani PCBs lan komponen tartamtu, lan bagéan isih bakal ditangani dening kita.

    Fitur-Kita Products Advantage

    1. Swara 10 taun pengalaman Produsèn ing PCB Ngumpul lan lapangan PCB.
    2. ukuran Big ngasilaken ndadekake manawa biaya tuku murah.
    3. baris produksi Lanjut njamin kualitas stabil lan span urip dawa.
    4. gawé meh wae PCB minangka requirement.
    Test 5. 100% kanggo kabeh produk PCB selaras.
    6. Salah-mandeg Service, kita bisa bantuan kanggo tuku komponen.

    Standard Flex Bahan :

    Polyimide (Kapton) 0,5 mil kanggo 5 mils (.012mm - .127mm) 
    Adhesiveless Tembaga Clad Base Material 1 mil kanggo 5 mils 
    semangat retardant laminate, Base Material, lan Coverlay 
    Performance High Epoxy laminate lan Prepreg 
    Performance High Polyimide laminate lan Prepreg 
    UL lan RoHS Material cecek ing request 
    High Tg FR4 (170+ Tg), Polyimide (260+ Tg) 
    Base Tembaga: 
    1/3 oz. -. .00047 ing (.012mm) -rarely digunakake 
    1/2 oz. - .0007 ing (.018mm). 
    1 oz. - .0014 ing (.036mm). 
    2 oz. - .0028 ing (.071mm). 
    Solder Mask: Customized
    Polyimide Coverlay: 0,5 mil kanggo 5 mils Kapton (.012mm - .127mm) 
    karo 0,5 kanggo 2 mil Tape (.012mm - .051mm) 
    LPI lan LDI Flexible Soldermasks

    Flex PCB kemampuan

    Circuits Fastline Co., Ltd.
    FPC Teknologi lan Kapabilitas
    Material FR4, Polyimide / polyester
    Count Flex: 1 ~ 8L; Kaku-Flex: 2 ~ 8L
    Papan kekandelan Min.0.05mm; Max. 0.3mm
    kekandelan tembaga 1/3 oz - 2 oz
    CNC Drill Size (Max) 6.5mm
    CNC Drill Size (Min) Flex: 0.15mm
    Bolongan Lokasi Toleransi ± 0.05mm
    Coverlay Drill Size (Min) 0.6mm
    Lubuk kanggo Coverlay Windows Opening (Min) 0.15mm
    Min Line Jembar / Spasi 0,1 / 0.1mm
    Tembaga kekandelan ing Lubuk Wall Flex: 12-22μm
    Size Min Pad φ0.2mm
    Toleransi etch Rampung line toleransi jembaré ± 20%
    Pola Toleransi Registration ± 0.1mm (Size Panel Pakaryan: 250 * 300mm)
    Coverlay Toleransi Registration ± 0.15mm
    Solder Toleransi Registration Mask ± 0.2mm
    Solder Mask kanggo PAD Non photosensitive: 0.2mm
    Photosensitive: 0.1mm
    Min. Solder Mask Dam 0.1mm
    Misregistration Toleransi ± 0.30mm
     kanggo Stiffener, Tape, kertas Glue
    lumahing Rampung Plating Ni / Au; Kimia Ni / Au; OSP

    Single Layer Fr4 PCB Prototyping Manufacturing Technologies

    products3306 (2)

    products3306 (1)

    Kita pracaya sing kualitas iku nyawa saka perusahaan lan menehi wektu-kritis, engineering lan Manufaktur layanan kabéh kanggo industri electronics. 
     Kwalitas swara hasil reputasi apik kanggo Fastline. Manut pelanggan wis cooperated karo kita maneh lan maneh lan pelanggan anyar teka Fastline kanggo ajang silaturahmi kerjasama nalika padha krungu saka reputasi. We look nerusake kanggo aturan layanan kualitas kanggo sampeyan!

    2.Production Rincian 0.1mm Papan Lubuk kaku-Flexible PCB Board Gerber

    0.1mm Lubuk kaku-Flexible PCB Board Gerber Papan (2)

    Papan 0.1mm Lubuk kaku-Flexible PCB Board Gerber

    3. Aplikasi o Papan 0.1mm Lubuk kaku-Flexible PCB Board Gerber

         Kita dadi PCBA kualitas dhuwur kanggo akeh negara, saka konsumen electronics kanggo telekomunikasi, energi anyar, aerospace, automotive, etc.

    products4128

    Product Elektronik

    products4137

    Industry Komunikasi

    products4133

    Aerospace 

    products4225

    kontrol Industrial  

    products4231

     Car Produsen

    products4234

    Industry Military

    4. Kualifikasi saka  Papan 0.1mm Lubuk kaku-Flexible PCB Board Gerber

    We wis departemen kapisah ngendi Planner produksi eksklusif bakal tindakake produksi supaya sawise pembayaran, kanggo ketemu produksi PCB lan requirement Déwan.
    We kudu ngisor kualifikasi mbuktekaken pcba kita.

    products4627

    riko 5.Customer
    products4649

    6.Our Paket

    Kita nggunakake vakum lan karton kanggo Lebokake barang, kanggo mesthekake kabeh mau bisa tekan kanggo sampeyan rampung.

    products4757

    7.Deliver Lan Bantu 
    Sampeyan bisa milih perusahaan Express sing duwe akun, utawa akun kita, paket abot, kapal Terusan bakal kasedhiya, banget.

     products4929products4928

    products4932

    Nalika sampeyan njaluk pcba, ora lali kanggo mriksa lan nyoba mau,
    Yen masalah, welcome hubungi kita!

    8.FAQ
    Q1: Apa sing perusahaan pabrik utawa perdagangan?
    A1: We kudu PCB Manufaktur & pabrik Ngrakit kita dhewe.

    Q2: Apa jumlahe minimal?
    A2: MOQ Kita ora padha adhedhasar item beda. Pesenan cilik uga olèh.

    Q3: file apa kita kudu kurban?
    A3: PCB: file Gerber luwih, (Protel, daya PCB, bantalan ngajukake), PCBA: file Gerber lan dhaftar BOM.

    Q4: Ora ana berkas PCB file / GBR, mung duwe sampel PCB, bisa gawé kanggo kula?
    A4: Ya, kita bisa mbantu kanggo tiron PCB. Kirim sampel PCB kanggo kita, kita bisa tiron desain PCB lan bisa metu iku.

    Q5: Apa sembarang informasi liyane kudu ana kajaba file?
    A5: specifications kalebet needed kanggo petik:
    a) materi Base
    b) kekandelan Board:
    c) kekandelan Tembaga
    d) perawatan lumahing:
    e) warna solder mask lan Silkscreen
    f) Quantity

    Q6: Aku banget wareg sawise aku maca informasi, carane aku bisa miwiti kanggo tuku supaya sandi?
    A6: Hubungi kita dodolan ing homepage online, matur nuwun!

    Q7: Apa istilah layang lan wektu?
    A7: We biasane nggunakake istilah FOB lan kapal barang ing 7-15 workdays gumantung jumlahe Panjenengan, pangaturan dhewe.