FAQs - Circuits Fastline Co., Ltd.
Anjog Mesh Nebulizer Manaufacturer
  • nelpon kita

    +86 755 2332 9221
  • sales@fastlinepcb.com

    Email kita
  • FAQs

    FAQ

    PITAKONAN PALING SERING

    Q1: Apa sing perusahaan pabrik utawa perdagangan?

    A1: We kudu PCB Manufaktur & pabrik Ngrakit kita dhewe.

    Q2: Apa jumlahe minimal?

    A2: MOQ Kita ora padha adhedhasar item beda. pesenan cilik uga olèh.

    Q3: file apa kita kudu kurban?

    A3: PCB: file Gerber luwih, (Protel, daya PCB, bantalan ngajukake), PCBA: file Gerber lan dhaftar BOM.

    Q4: Ora ana berkas PCB file / GBR, mung duwe sampel PCB, bisa gawé kanggo kula?

    A4: Ya, kita bisa mbantu kanggo tiron PCB. Kirim sampel PCB kanggo kita, kita bisa tiron desain PCB lan bisa metu iku.

    Q5: Apa sembarang informasi liyane kudu ana kajaba file?

    A5: specifications kalebet needed kanggo petik:
    a) materi Base
    b) kekandelan Board:
    c) kekandelan Tembaga
    d) perawatan lumahing:
    e) warna solder mask lan Silkscreen
    f) Quantity

    Arep digarap US?