Anjog Mesh Nebulizer Manaufacturer
  • nelpon kita

    +86 755 2332 9221
  • sales@fastlinepcb.com

    Email kita
  • PCB Shenzhen High Quality Pengolahan kaku Flex PCB

    Lapisan: 2L Flex + 2L kaku                          kekandelan: 1.0mm Material: FR4 + Polyimide                                     Soldermask: Green + Kuning        syarat khusus: Industrial Aplikasi: Industry Control We sing ngarahke ing PCB lan PCBA industri kanggo luwih saka 10 taun, lan utamané nglayani pasar Eropah lan Amérika , uga ing sisih lor lan Amérika Kidul lan pasar ing Asia Kidul. Kita ngarep-arep kanggo mbantu ngasilaké produk kualitas competitive ing pasar lokal.

     

        Detail produk

        Tags Product

        Dhuwur Kapadhetan cepet kaku Flex Pcb

        1.Introduction saka  Dhuwur Kapadhetan cepet kaku Flex Pcb

        Circuits Fastline saged saka nyediakake turnkey lengkap lan turnkey dicithak layanan Déwan papan sirkuit sebagean. Kanggo turnkey lengkap, kita njupuk care saka kabeh proses, kalebu preparation saka Printed Circuit Boards, mundhut barang utowo jasa saka komponen, ranging supaya online, ngawasi terus saka kualitas lan Déwan Final. Déné kanggo turnkey sebagean, customer bisa nyedhiyani PCBs lan komponen tartamtu, lan bagéan isih bakal ditangani dening kita.

        Fitur-Kita Products Advantage

        1. Swara 10 taun pengalaman Produsèn ing PCB Ngumpul lan lapangan PCB.
        2. ukuran Big ngasilaken ndadekake manawa biaya tuku murah.
        3. baris produksi Lanjut njamin kualitas stabil lan span urip dawa.
        4. gawé meh wae PCB minangka requirement.
        Test 5. 100% kanggo kabeh produk PCB selaras.
        6. Salah-mandeg Service, kita bisa bantuan kanggo tuku komponen.

        Standard Flex Bahan :

        Polyimide (Kapton) 0,5 mil kanggo 5 mils (.012mm - .127mm) 
        Adhesiveless Tembaga Clad Base Material 1 mil kanggo 5 mils 
        semangat retardant laminate, Base Material, lan Coverlay 
        Performance High Epoxy laminate lan Prepreg 
        Performance High Polyimide laminate lan Prepreg 
        UL lan RoHS Material cecek ing request 
        High Tg FR4 (170+ Tg), Polyimide (260+ Tg) 
        Base Tembaga: 
        1/3 oz. -. .00047 ing (.012mm) -rarely digunakake 
        1/2 oz. - .0007 ing (.018mm). 
        1 oz. - .0014 ing (.036mm). 
        2 oz. - .0028 ing (.071mm). 
        Solder Mask: Customized
        Polyimide Coverlay: 0,5 mil kanggo 5 mils Kapton (.012mm - .127mm) 
        karo 0,5 kanggo 2 mil Tape (.012mm - .051mm) 
        LPI lan LDI Flexible Soldermasks

        Flex PCB kemampuan

        Circuits Fastline Co., Ltd.
        FPC Teknologi lan Kapabilitas
        Material FR4, Polyimide / polyester
        Count Flex: 1 ~ 8L; Kaku-Flex: 2 ~ 8L
        Papan kekandelan Min.0.05mm; Max. 0.3mm
        kekandelan tembaga 1/3 oz - 2 oz
        CNC Drill Size (Max) 6.5mm
        CNC Drill Size (Min) Flex: 0.15mm
        Bolongan Lokasi Toleransi ± 0.05mm
        Coverlay Drill Size (Min) 0.6mm
        Lubuk kanggo Coverlay Windows Opening (Min) 0.15mm
        Min Line Jembar / Spasi 0,1 / 0.1mm
        Tembaga kekandelan ing Lubuk Wall Flex: 12-22μm
        Size Min Pad φ0.2mm
        Toleransi etch Rampung line toleransi jembaré ± 20%
        Pola Toleransi Registration ± 0.1mm (Size Panel Pakaryan: 250 * 300mm)
        Coverlay Toleransi Registration ± 0.15mm
        Solder Toleransi Registration Mask ± 0.2mm
        Solder Mask kanggo PAD Non photosensitive: 0.2mm
        Photosensitive: 0.1mm
        Min. Solder Mask Dam 0.1mm
        Misregistration Toleransi ± 0.30mm
         kanggo Stiffener, Tape, kertas Glue
        lumahing Rampung Plating Ni / Au; Kimia Ni / Au; OSP

        Single Layer Fr4 PCB Prototyping Manufacturing Technologies

        products3306 (2)

        products3306 (1)

        PCB Prototype Lead Time:

        item

        wektu Umum

        Aktifake cepet

        1-2 Lapisan

        4 days

        1 days

        4-6 Lapisan

        6 days

        2 days

        8-10 Lapisan

        8 days

        3 days

        12-16 Lapisan

        12 dina

        4 days

        18-20 Lapisan

        14 dina

        5 days

        22-26 Lapisan

        16 dina

        6 days
        Wigati:  Base ing kabeh data ditampa dening kita lan kudu lengkap lan masalah free, wektu Lead siap kanggo kapal.  

        Kita pracaya sing kualitas iku nyawa saka perusahaan lan menehi wektu-kritis, engineering lan Manufaktur layanan kabéh kanggo industri electronics. 
         Kwalitas swara hasil reputasi apik kanggo Fastline. Manut pelanggan wis cooperated karo kita maneh lan maneh lan pelanggan anyar teka Fastline kanggo ajang silaturahmi kerjasama nalika padha krungu saka reputasi. We look nerusake kanggo aturan layanan kualitas kanggo sampeyan!

        2.Production Rincian High Kapadhetan cepet kaku Flex Pcb

        Dhuwur Kapadhetan cepet Flex Pcb kaku (2)

        Dhuwur Kapadhetan cepet Flex Pcb kaku (4)

        Dhuwur Kapadhetan cepet kaku Flex Pcb

        3. Aplikasi o Dhuwur Kapadhetan cepet kaku Flex Pcb

             Kita dadi PCBA kualitas dhuwur kanggo akeh negara, saka konsumen electronics kanggo telekomunikasi, energi anyar, aerospace, automotive, etc.

        products4128

        Product Elektronik

        products4137

        Industry Komunikasi

        products4133

        Aerospace 

        products4225

        kontrol Industrial  

        products4231

         Car Produsen

        products4234

        Industry Military

        4. Kualifikasi saka  Dhuwur Kapadhetan cepet kaku Flex Pcb

        We wis departemen kapisah ngendi Planner produksi eksklusif bakal tindakake produksi supaya sawise pembayaran, kanggo ketemu produksi PCB lan requirement Déwan.
        We kudu ngisor kualifikasi mbuktekaken pcba kita.

        products4627

        riko 5.Customer
        products4649

        6.Our Paket

        Kita nggunakake vakum lan karton kanggo Lebokake barang, kanggo mesthekake kabeh mau bisa tekan kanggo sampeyan rampung.

        products4757

        7.Deliver Lan Bantu 
        Sampeyan bisa milih perusahaan Express sing duwe akun, utawa akun kita, paket abot, kapal Terusan bakal kasedhiya, banget.

         products4929products4928

        products4932

        Nalika sampeyan njaluk pcba, ora lali kanggo mriksa lan nyoba mau,
        Yen masalah, welcome hubungi kita!

        8.FAQ
        Q1: Apa sing perusahaan pabrik utawa perdagangan?
        A1: We kudu PCB Manufaktur & pabrik Ngrakit kita dhewe.

        Q2: Apa jumlahe minimal?
        A2: MOQ Kita ora padha adhedhasar item beda. Pesenan cilik uga olèh.

        Q3: file apa kita kudu kurban?
        A3: PCB: file Gerber luwih, (Protel, daya PCB, bantalan ngajukake), PCBA: file Gerber lan dhaftar BOM.

        Q4: Ora ana berkas PCB file / GBR, mung duwe sampel PCB, bisa gawé kanggo kula?
        A4: Ya, kita bisa mbantu kanggo tiron PCB. Kirim sampel PCB kanggo kita, kita bisa tiron desain PCB lan bisa metu iku.

        Q5: Apa sembarang informasi liyane kudu ana kajaba file?
        A5: specifications kalebet needed kanggo petik:
        a) materi Base
        b) kekandelan Board:
        c) kekandelan Tembaga
        d) perawatan lumahing:
        e) warna solder mask lan Silkscreen
        f) Quantity

        Q6: Aku banget wareg sawise aku maca informasi, carane aku bisa miwiti kanggo tuku supaya sandi?
        A6: Hubungi kita dodolan ing homepage online, matur nuwun!

        Q7: Apa istilah layang lan wektu?
        A7: We biasane nggunakake istilah FOB lan kapal barang ing 7-15 workdays gumantung jumlahe Panjenengan, pangaturan dhewe.