FAQs - Sirkuit Fastline Co., Ltd.
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 755 2332 9221
  • sales@fastlinepcb.com

    surélék Us
  • FAQs

    FAQ

    Loba ditanyakeun

    Q1: Dupi anjeun hiji parusahaan pabrik atawa dagang?

    A1: Urang boga PCB manufaktur & pabrik Majelis urang sorangan.

    Q2: Naon kuantitas urutan minimum anjeun?

    A2: MOQ kami teu sami dumasar kana barang béda. pemesanan leutik oge wilujeng sumping.

    Q3: file naon urang kudu nawiskeun?

    A3: PCB: file Gerber téh hadé, (Protel, kakuatan pcb, hampang berkas), PCBA: file Gerber na daptar Baturan.

    Q4: No file PCB file / GBR, ngan boga sampel PCB, anjeun tiasa ngahasilkeun eta kanggo abdi?

    A4: Sumuhun, urang bisa ngabantu anjeun clone PCB nu. Ngan ngirimkeun sampel PCB ka kami, kami bisa clone rarancang PCB tur dianggo kaluar eta.

    Q5: Naon informasi sejenna wae kudu ditawarkeun iwal berkas?

    A5: spésifikasi Nuturkeun anu diperlukeun pikeun petik:
    a) bahan Base
    b) ketebalan Board:
    c) ketebalan Tambaga
    d) perlakuan Surface:
    e) Warna solder topeng na silkscreen
    f) kuantitas

    Hoyong Anjeun gawekeun AS?