Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 755 2332 9221
  • sales@fastlinepcb.com

    surélék Us
  • Leutik PCB fabrikasi Quality High fabrikasi kaku Flex PCB

    PCB fabrikasi Leutik katampa dina daptar pabrik ngahasilkeun urang. Kami fokus dina PCB na PCBA industri pikeun leuwih ti 10 taun, sarta utamana ngaladénan pasar Éropa sarta Amérika, kitu ogé kalér jeung Amérika Selatan sarta pasar Asia Tenggara. Simkuring miharep pikeun mantuan Anjeun ngahasilkeun produk kualitas kalapa di pasar lokal Anjeun.

     

    • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
    • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
    • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
    • Port: Shenzhen
    • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

    jéntré produk

    Tags produk

    Leutik PCB fabrikasi Quality High fabrikasi Kaku Flex PCB

    1.Introduction of  Leutik PCB fabrikasi Quality High fabrikasi Kaku Flex PCB

    Sirkuit Fastline sanggup nyadiakeun turnkey lengkep sareng turnkey dicitak jasa assembly circuit board parsial. Pikeun turnkey pinuh, urang ngurus sakabéh prosés, kaasup persiapan dicitak Circuit déwan, ngayakeun komponén, tracking urutan online, ngawaskeun sinambung kualitas sarta assembly final. Padahal keur turnkey parsial, nasabah bisa nyadiakeun PCBs sareng komponenana tangtu, sarta bagian sésana bakal diatur ku urang.

    Fitur-kami Produk Kauntungan

    1. Leuwih 10 taun pangalaman produsén di PCB Nyusun sarta médan PCB.
    2. skala Big pikeun ngahasilkeun ngajadikeun yakin yen ongkos pameseran Anjeun leuwih handap.
    3. garis produksi Advanced jaminan kualitas stabil sarta bentang hirup panjang.
    4. ngahasilkeun ampir sagala PCB salaku sarat Anjeun.
    Test 5. 100% pikeun sakabéh produk PCB ngaropéa.
    6. Hiji-eureun Service, urang bisa ngabantu mésér komponén.

    Baku Flex Bahan :

    Polyimide (Kapton) 0,5 Mil ka 5 mils (.012mm - .127mm) 
    Adhesiveless Tambaga Clad Base Bahan 1 Mil ka 5 mils 
    hirupkeun Retardant Laminate, Base Bahan, jeung Coverlay 
    Performance High Epoxy Laminate na Prepreg 
    Performance High Polyimide Laminate na Prepreg 
    UL na RoHS Bahan patuh kana pamundut 
    High Tg FR4 (170+ Tg), Polyimide (260+ Tg) 
    Base Tambaga: 
    1/3 oz. -. .00047 di (.012mm) -rarely dipaké 
    1/2 oz. - .0007 di (.018mm). 
    1 oz. - .0014 di (.036mm). 
    2 oz. - .0028 di (.071mm). 
    Solder Topeng: ngaropéa
    Polyimide Coverlay: 0,5 Mil ka 5 mils Kapton (.012mm - .127mm) 
    kalayan 0,5 nepi ka 2 Mil napel (.012mm - .051mm) 
    LPI na LDI fléksibel Soldermasks

    Flex PCB kamampuhan

    Sirkuit Fastline Co., Limited
    Urang Sunda Téhnologi jeung Sorangan
    material FR4, Polyimide / poliéster
    diitung Flex: 1 ~ 8L; Kaku-Flex: 2 ~ 8L
    dewan ketebalan Min.0.05mm; Max. 0.3mm
    ketebalan tambaga 1/3 oz - 2 oz
    CNC bor Ukuran (Max) 6.5mm
    CNC bor Ukuran (Min) Flex: 0.15mm
    Liang lokasi kasabaran ± 0.05mm
    Coverlay bor Ukuran (Min) 0.6mm
    Liang pikeun Coverlay Windows Bubuka (Min) 0.15mm
    Mnt Line Width / dipasing 0.1 / 0.1mm
    Tambaga ketebalan on Hole Besar Flex: 12-22μm
    Ukuran mnt Pad φ0.2mm
    kasabaran Etch Beres garis kasabaran lebar ± 20%
    Pola kasabaran Pendaftaran ± 0.1mm (Ukuran Panel ngagawekeun: 250 * 300mm)
    Coverlay kasabaran Pendaftaran ± 0.15mm
    Solder kasabaran Pendaftaran Topeng ± 0.2mm
    Solder Topeng nepi PAD Non photosensitive: 0.2mm
    Photosensitive: 0.1mm
    Mnt. Solder Topeng Burangrang 0.1mm
    Misregistration kasabaran ± 0.30mm
     pikeun Stiffener, napel, kertas lem
    Tamansari finish Plating Ni / Au; Kimia Ni / Au; OSP

    Hiji Lapisan Fr4 PCB Prototyping Manufaktur Panyiaran

    products3306 (2)

    products3306 (1)

    PCB Prototype Diterangkeun Time:

    barang

    waktos umum

    Aktipkeun gancang

    1-2 Lapisan

    4 dinten

    1 poé

    4-6 Lapisan

    6 poé

    2 dinten

    8-10 Lapisan

    8 dinten

    3 poé

    12-16 Lapisan

    12 poé

    4 dinten

    18-20 Lapisan

    14 poé

    5 dinten

    22-26 Lapisan

    16 poé

    6 poé
    Catetan:  Base on sadaya data ditampi ku urang tur kudu lengkep jeung masalah bébas, waktos Diterangkeun siap kapal.  

    Simkuring yakin yén kualitas mangrupa jiwa tina hiji perusahaan jeung nyadiakeun waktos-kritis, rékayasa jeung manufaktur jasa technologically canggih kanggo industri elektronika. 
     Kualitas sora gains reputasi alus keur Fastline. Konsumén satia geus cooperated kalawan kami deui jeung deui jeung konsumén anyar datang ka Fastline pikeun ngadegkeun hubungan gawé babarengan nalika maranéhna ngadéngé nu reputasi hébat. Urang kasampak maju ka maturan jasa kualitas luhur ka anjeun!

    2.Production Rincian of Leutik PCB fabrikasi Quality High fabrikasi kaku Flex PCB

    Leutik PCB fabrikasi Quality High fabrikasi kaku Flex PCB (2)

    Leutik PCB fabrikasi Quality High fabrikasi kaku Flex PCB (3)

    Leutik PCB fabrikasi Quality High fabrikasi kaku Flex PCB

    3. Aplikasi o Leutik PCB fabrikasi Quality High fabrikasi kaku Flex PCB

         Kami geus dilayanan PCBA kualitas luhur ka sababaraha nagara, ti éléktronika konsumén pikeun telekomunikasi, tanaga anyar, aerospace, otomotif, jeung sajabana

    products4128

    Produk éléktronik

    products4137

    Industri Communications

    products4133

    Aerospace 

    products4225

    kontrol Industrial  

    products4231

     mobil Produsén

    products4234

    Industri militér

    4. kualifikasi tina  Leutik PCB fabrikasi Quality High fabrikasi kaku Flex PCB

    Kami geus nangtukeun hiji departemén dipisahkeun mana Nu Ngarencana produksi ekslusif bakal nuturkeun produksi urutan anjeun sanggeus mayar anjeun, papanggih produksi pcb anjeun sarta sarat assembly.
    Urang kudu handap kualifikasi ngabuktikeun pcba urang.

    products4627

    mangga buka 5.Customer
    products4649

    6.Our Paket

    Urang make vakum sarta karton mungkus barang, pikeun mastikeun sakabeh aranjeunna tiasa ngahontal ka anjeun lengkep.

    products4757

    7.Deliver Jeung porsi 
    Anjeun tiasa milih mana wae parusahaan express nu gaduh sareng akun Anjeun, atawa akun urang, keur pakét heavier, pengiriman barang seaway bakal sadia, teuing.

     products4929products4928

    products4932

    Lamun anjeun meunang pcba, ulah poho mariksa jeung nguji antarana,
    Mun masalahna naon, ngabagéakeun ngahubungan kami!

    8.FAQ
    Q1: Dupi anjeun hiji parusahaan pabrik atawa dagang?
    A1: Urang boga PCB manufaktur & pabrik Majelis urang sorangan.

    Q2: Naon kuantitas urutan minimum anjeun?
    A2: MOQ kami teu sami dumasar kana barang béda. Pemesanan leutik oge wilujeng sumping.

    Q3: file naon urang kudu nawiskeun?
    A3: PCB: file Gerber téh hadé, (Protel, kakuatan pcb, hampang berkas), PCBA: file Gerber na daptar Baturan.

    Q4: No file PCB file / GBR, ngan boga sampel PCB, anjeun tiasa ngahasilkeun eta kanggo abdi?
    A4: Sumuhun, urang bisa ngabantu anjeun clone PCB nu. Ngan ngirimkeun sampel PCB ka kami, kami bisa clone rarancang PCB tur dianggo kaluar eta.

    Q5: Naon informasi sejenna wae kudu ditawarkeun iwal berkas?
    A5: spésifikasi Nuturkeun anu diperlukeun pikeun petik:
    a) bahan Base
    b) ketebalan Board:
    c) ketebalan Tambaga
    d) perlakuan Surface:
    e) Warna solder topeng na silkscreen
    f) kuantitas

    Q6: I am pisan wareg sanggeus kuring maca inpo anjeun, kumaha kuring bisa ngamimitian mésér urutan kuring?
    A6: Mangga wartosan jualan kami di homepage online, hatur nuhun!

    Q7: Naon istilah pangiriman jeung waktu?
    A7: Urang biasana make istilah FOB jeung ngilikan barang dina 7-15 workdays gumantung kuantitas urutan anjeun, kustomisasi.