Éléktronik Metal Detektor pcb dewan

  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:1 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Palabuhan:Shenzhen
  • Sarat Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T

Rincian produk

Tag produk

Fastline Circuit nyaeta Ahli dina produksi PCB, Komponén Ngayakeun jeung PCB assembly (Bagian instalasi) di China.We bisa ngahasilkeun ti single ka 50Layer PCBs, bahan FR4, Aluminium, Rogers, Teflon, Polymide, jsb.

Fastline Circuit sorangan garis 5SMT, speed assembly normal nyaéta 8000 ~ 10000 soldering pin per hour.We bisa nungkulan sagala jinis pakét sirkuit terpadu kayaning SO, SOP, SOJ, TSOP, TSSOP, QFP, QFN, CSP, BGA jsb. Jeung pitch minimum anu 0201.We nu dipercaya PCB na PCB assembly supplier Anjeun di Cina.

Naha Milih Kami

1) Kami produsén / pabrik;

2) Urang boga sistem kontrol kualitas alus, kaasup ISO 9001, ISO 13485;

3) Sadaya bahan anu kami anggo gaduh UL & RoHS ngaidentipikasi;

4) Sadaya komponén anu kami anggo nyaéta Anyar & Asli;

5) jasa Hiji-eureun bisa disadiakeun ti desain PCB, 1-50 lapisan manufaktur PCB, komponén sourcing, Majelis PCB, mun Majelis Produk Pinuh.

———————————————————————————————————————

Émbaran parusahaan

 

Nami Perusahaan Fastline Circuits Co., Limited
Alamat 5-9A Gedong ZhongYang, No.24 FuHai Road, FuYong, Bao An, ShenZhen, GuangDong, Cina 518103
Sertifikasi ISO 9001, ISO 13485, UL, ROHS
Wewengkon Pabrik 4000 méter pasagi
Taun Ngadegna 2003
Kamampuh 3 Garis SMT pikeun komponén SMD assembly

2 Garis DIP pikeun komponén THT assembly

3 Jalur Majelis pikeun Produk Pinuh MajelisPCB Test100% TestPCB Test Equipments5 Flying Probe Test mesin

6 Test Jig mesinPCBAUji 100% Uji AOI

10

Kamampuhan suplai
Kamampuhan suplai:
60000 Méter pasagi / Méter pasagi per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Rincian bungkusan:
packing batin: vakum sarta kantong gelembung Anti statik.
packing luar: kotak karton baku High.
Rincian pangiriman: Sample5-7 poé;Massa: 15-25 poé
Palabuhan
Shenzhen / Hongkong
Fastline bisa ngahasilkeun 1-50ayers dewan PCB pikeun éléktronik products.providing design PCB, fabrikasi PCB, PCB clone sarta jasa assembly PCB.sareng kami ngagaduhan sertifikasi UL, ISO, SGS.

Pls tingali katalog pcb kami di handap:

1. pcb sisi tunggal
2. pcb sisi ganda
3. Multilayer pcb (3-26+ lapisan)
4. PCB fléksibel (FPC)
5. Papan PCB kaku-flex
6. Aluminium dewan PCB pikeun LED (1-4 lapisan)
7. papan MCPCB (1-4 lapisan)
8. PCB keramik (1-4 lapisan)
9. dewan pcb HDI
10. PCB frékuénsi luhur
11. assembly PCB

 

Kamampuhan Pabrik PCB
Barang Kamampuhan Pabrik
Lapisan 1-26 Lapisan
HDI 2+N+2
Jenis Bahan Fr-4, Fr-5, High-Tg, Dumasar Aluminium, Halogén Gratis,
Isola, Taconic, Arlon, Teflon, Rogers,
Max.Ukuran Panel 39000mil * 47000mil (1000mm * 1200mm)
Outline Toleransi ± 4mil (± 0,10mm)
Kandel dewan 8mil-236mil (0,2 - 6,0mm)
Kasabaran ketebalan dewan ± 10%
Ketebalan diéléktrik 3mil-8mil (0,075mm-0,20mm)
Min.Lebar lagu 3 mil (0,075 mm)
Min.Lacak Spasi 3 mil (0,075 mm)
Kandel Cu éksternal 0,5 OZ - 10 OZ (17um - 350um)
Ketebalan Cu internal 0.5OZ - 6OZ (17um - 210um)
Ukuran Mata Bor (CNC) 6mil-256mil (0,15mm - 6,50mm)
Réngsé Hole Dimension 4mil-236mil(0,1mm - 6,0mm)
Toléransi liang ± 2mil (± 0,05mm)
Ukuran liang pangeboran laser 4 mil (0,1 mm)
Aspék Jatah 16: 1
Topeng Solder Héjo, Biru, Bodas, Hideung, Beureum, Konéng, Ungu, jsb.
Min Solder topeng Sasak 2 mil (0,050 mm)
Diaméterna liang plugged 8mil-20mil (0,20mm-0,50mm)
Beveling 30o - 45o
V-nyetak +/- 0.1mm, 15o 30o 45o 60o
Kontrol impedansi Min.5% Umum ± 10%
Permukaan Finishing HASL, HASL (lead Free), Immersion Emas
Immersion Silver, OSP, Hard Gold (nepi ka 100u")
Sertifikasi UL RoHS ISO9001: 2000 ISO14000: 2004 SGS
Nguji Ngalayang usik, E-TEST, X-RAY Inspection, AOI
File Gerber Protel DXP Auto CAD PADS OrCAD Express PCB jsb

Keunggulan PCB:

1. rojongan tim R & D
2. UL, RoHS, ISO9001, SGS
3. IPC kelas 2
4.Advanced garis produksi jeung pangiriman promtly.
5, Kredibilitas Jujur di Cina.
6.Professional tur loba pisan pangalaman dina PCB.
harga 7.Competitive sarta kualitas alus.
8. jasa saatos-jualan alus teuing.

Syarat Dagang:
1. Urang teu boga MOQ.
2. Istilah pamayaran: T / T atanapi Western Union.
3. Pangiriman cara: UPS, FEDEX, DHL jsb, door to door service ku laut atawa hawa jsb.

Aplikasi:
1. éléktronika konsumén.
2. kontrol Industrial.
3. alat médis.
4. alat palayanan seuneu jsb.

Layanan kami:
1.Reply panalungtikan anjeun dina 2 jam gawé.
Staffs 2.Experienced ngajawab sagala patarosan anjeun dina basa Inggris béntés.
Desain 3.Customized nyaeta avaliable OEM & ODM anu tampi.
4. Solusi ekslusif sareng unik tiasa disayogikeun ka palanggan ku insinyur sareng staf anu dilatih sareng profésional.
5. diskon husus sarta panangtayungan wewengkon jualan disadiakeun pikeun distributor urang.

PCB Prototipe kalungguhan Time:
barang waktos umum Giliran Gancang
1-2 4 poé 1 poé
4-6 Lapisan 6 poé 2 poé
8-10 Lapisan 8 poé 3 poé
12-16 Lapisan 12 poé 4 poé
18-20 Lapisan 14 poé 5 poé
22-26 Lapisan 16 poé 6 poé
Catetan: Dumasar kana sadaya data anu ditampi ku kami sareng kedah lengkep sareng gratis masalah, waktos kalungguhan siap ngintunkeun waktos.

Sirkuit pcb kaku

Gambar Produk

 

 

微信图片_20221015144923

微信图片_20221015144918

 

9

FAQ

 

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

A: Sumuhun, kami pabrik, urang boga manufaktur PCB urang sorangan & pabrik Majelis.
Q2: Jenis format file PCB anjeun tiasa nampi pikeun produksi?
A: Gerber, PROTEL 99SE, PROTEL DXP, POWER PCB, CAM350, GCCAM, ODB+(.TGZ)

Q3: Dupi file PCB abdi aman nalika kuring ngalebetkeun ka anjeun pikeun manufaktur?
A: Urang hormat hak cipta customer sarta moal pernah nyieun PCB pikeun batur kalawan file anjeun iwal kami narima ditulis.Idin ti anjeun, atanapi kami ogé bakal ngabagi file ieu ka pihak ka-3 anu sanés.

Q4: Taya file PCB / file Gbr, ngan boga sampel PCB, anjeun tiasa ngahasilkeun eta keur kuring?
A: Sumuhun, urang bisa mantuan Anjeun pikeun clone PCB nu.Ngan ngirimkeun sampel PCB ka kami, urang bisa clone rarancang PCB tur dianggo kaluar eta.
Q5: Naon Chuante kalungguhan waktos?
A: Sampel:

1-2 Lapisan: 5 nepi ka 7 poé gawé
4-8 Lapisan: 12 poé gawé
Produksi masal:
1-2 Lapisan: 7 nepi ka 15 poé gawé
4-8 Lapisan: 10 ka 18 poé gawé
Leadtime gumantung kana kuantitas dikonfirmasi ahir anjeun.

Q6: Naon pangmayaran anjeun nampi?
A:-Transfer Kawat (T/T)
-Persatuan urang Barat
-Surat Kredit (L/C)

-Paypal

-Ali Pay

-Karanjang Kiridit

Q7: Kumaha carana meunangkeun PCBs?
A: Kanggo bungkusan leutik, kami bakal ngirimkeun papan ka anjeun ku DHL, UPS, FedEx, EMS.Jasa panto ka panto!Anjeun bakal kéngingkeun PCB anjeun di bumi anjeun.
Pikeun barang beurat leuwih ti 300kg, urang bisa ngirimkeun papan PC Anjeun ku kapal atawa ku hawa pikeun ngahemat ongkos angkutan barang.Tangtosna, upami anjeun gaduh forwarder anjeun nyalira, kami tiasa ngahubungi aranjeunna pikeun ngurus kiriman anjeun.

Q8: Naon kuantitas pesenan minimum anjeun?
A: Taya MOQ.

Q9: Kumaha ngeunaan kapasitas produksi pabrik anjeun?
A: urang bisa nyadiakeun 100000 méter pasagi / bulan.

Q10: Nagara mana anu anjeun damel sareng?
A: AS, Kanada, Italia, Jérman, Céko, Australia, Jepang, jeung saterusna.