банер1(37)
01946568
8d9d4c2f1
8fdc4e7e2
банер3(26)
банер2(38)
за

за нас

за

Fastline Circuits Co., Limitedги има најдиверзифицираните достапни технологии на печатено коло, вклучувајќи повеќеслојна ПХБ, ПХБ базирана на алуминиум, керамичка ПХБ, HDI ПХБ, Флексибилна ПХБ, Крута флекс ПХБ, Тешка бакарна ПХБ, склопување на Роџерс ПХБ и ПЦБ, итн.Ние нудиме едношалтерско решение за клиентите.Ние веруваме дека квалитетот е душата на претпријатието и обезбедува временски критични, технолошки напредни инженерски и производствени услуги за електронската индустрија.Квалитетот на звукот добива добра репутација за Fastline.Лојалните клиенти соработуваа со нас повторно и повторно и нови клиенти доаѓаат во Fastline за да воспостават соработка кога ќе слушнат за голема репутација.Со нетрпение очекуваме да ви понудиме висококвалитетна услуга!

откријте повеќе

нашите предности

 • СОПСТВЕНА ФАБРИКА

  СОПСТВЕНА ФАБРИКА

  Услуги за распоред на PCB,911EDA е лидер во индустријата во распоредот на PCB и дизајнот на PCB, поддржувајќи ги клиентите повеќе од 17 години.
 • ОДЛИЧЕН ТИМ

  ОДЛИЧЕН ТИМ

  Зрел технички тим, тим на работници, само треба да ни ја известите вашата идеја
 • ДОБАР КВАЛИТЕТ

  ДОБАР КВАЛИТЕТ

  За да испорачаме вистинска вредност и погодност на нашите клиенти за изработка на ПХБ, нудиме напредна услуга за склопување на ПХБ со клуч на рака.
 • СЕРВИС ПО ПРОДАЖБА

  СЕРВИС ПО ПРОДАЖБА

  Напредни концепти за управување и свесност за услугите

главни производи

 • Собрание на ПХБ
 • Fr4 ПХБ
 • Роџерс ПХБ
 • Флексибилен ПХБ
 • Цврста-флексибилна ПХБ
 • Matel Core PCB
откријте повеќе

нашите предности

вести од компанијата

 • Како да се подобри антистатичката ESD функција на плочата за копирање на PCB?

  Како да се подобри антистатичката ESD функција на ...

  Во дизајнот на ПХБ-плочката, анти-ESD дизајнот на ПХБ може да се постигне преку слоевитост, правилен распоред и жици и инсталација.За време на процесот на дизајнирање, огромното мнозинство на модификации на дизајнот може да се ограничи на додавање или одземање на компоненти преку предвидување.Со прилагодување на ...
 • Како да се препознае квалитетот на плочката за печатени кола?

  Како да се препознае квалитетот на плочката за печатени кола?

  На пазарот има многу видови на PCB-плочки и тешко е да се направи разлика помеѓу добар и лош квалитет.Во овој поглед, еве неколку начини да го идентификувате квалитетот на плочката за печатени кола.Судејќи според изгледот 1. Изглед на заварениот спој Бидејќи има многу делови на ПХБ в...
 • Како да ја пронајдете слепата дупка на плочата за ПХБ?

  Како да ја пронајдете слепата дупка на плочата за ПХБ?

  Како да ја пронајдете слепата дупка на плочата за ПХБ?Во областа на производството на електроника, PCB (Принтирано коло, плоча за печатено коло) игра витална улога, тие поврзуваат и поддржуваат различни електронски компоненти, така што електронските уреди работат правилно.Слепите дупки се вообичаена дизајнерска еле...
 • Постапка и мерки на претпазливост за двострано заварување на колото

  Постапка и мерки на претпазливост за двострано кружно...

  При заварување на двослојна плоча лесно е да се има проблем со адхезија или виртуелно заварување.И поради зголемувањето на двослојните компоненти на колото, секој тип на компоненти за барањата за заварување температура на заварување и слично не се исти, што исто така доведува до во...
 • Правила за дизајн на плочка за плочка и компонента

  Дизајн на плочка за PCB и жици на компонентите...

  Основниот процес на дизајнирање на PCB коло во обработката на SMT чипови бара посебно внимание.Една од главните цели на шематски дизајн на кола е да се обезбеди мрежна табела за дизајнирање на плочка на плочка и да се подготви основата за дизајнирање на плочка за плочка.Процесот на дизајнирање...
 • Која е разликата помеѓу процесот на производство на повеќеслојна плоча и двослојна плоча?

  Која е разликата помеѓу производството п...

  Во принцип: во споредба со процесот на производство на повеќеслојна плоча и двослојна плоча, има уште 2 процеси, соодветно: внатрешна линија и ламиниране.Подетално: во процесот на производство на двослојна плоча, по завршувањето на сечењето, дупчењето ќе биде...