banderolë1 (37)
01946568
8d9d4c2f1
8fdc4e7e2
banderolë3(26)
banderolë2(38)
rreth

rreth nesh

rreth

Fastline Circuits Co., Limitedka teknologjitë më të larmishme të disponueshme të bordit të qarkut të printuar, duke përfshirë PCB me shumë shtresa, PCB me bazë alumini, PCB qeramike, PCB HDI, PCB fleksibël, PCB me përkulje të ngurtë, PCB me bakër të rëndë, montim Rogers PCB dhe PCB, etj.Ne ofrojmë një zgjidhje me një ndalesë për klientët.Ne besojmë se cilësia është shpirti i një sipërmarrjeje dhe ofron shërbime inxhinierike dhe prodhuese të përparuara për kohën kritike dhe teknologjikisht për industrinë e elektronikës.Cilësia e zërit fiton një reputacion të mirë për Fastline.Klientët besnikë kanë bashkëpunuar me ne vazhdimisht dhe klientët e rinj vijnë në Fastline për të krijuar marrëdhënie bashkëpunimi kur dëgjojnë për një reputacion të madh.Ne mezi presim t'ju ofrojmë shërbim me cilësi të lartë!

zbuloni Më shumë

avantazhet tona

 • FABRIKE E VET

  FABRIKE E VET

  Shërbimet e paraqitjes së pcb,911EDA është një Udhëheqës i Industrisë në paraqitjen e PCB-ve dhe dizajnimin e PCB-ve, duke mbështetur klientët për më shumë se 17 vjet.
 • EKIP I SHKELQYER

  EKIP I SHKELQYER

  Ekipi teknik i pjekur, ekipi i punëtorëve, ju vetëm duhet të na tregoni idenë tuaj
 • CILËSI TË MIRË

  CILËSI TË MIRË

  Për të ofruar vlerë dhe komoditet të vërtetë për klientët tanë të fabrikimit të PCB-ve, ne ofrojmë shërbim të avancuar të montimit të PCB-ve me çelës në dorë.
 • SHËRBIM PAS SHITJES

  SHËRBIM PAS SHITJES

  Konceptet e avancuara të menaxhimit dhe ndërgjegjësimi i shërbimit

avantazhet tona

lajmet e kompanisë

 • Si të zbuloni cilësinë pas saldimit me lazer të...

  Me avancimin e vazhdueshëm të ndërtimit 5G, fusha industriale si mikroelektronika precize dhe aviacioni dhe detari janë zhvilluar më tej, dhe të gjitha këto fusha mbulojnë aplikimin e bordeve të qarkut PCB.Në të njëjtën kohë të zhvillimit të vazhdueshëm të këtyre mikroelektronikës ...
 • Si të zgjidhni një PCB boa elektronike të automobilave...

  Në industrinë e automobilave, cilësia e komponentëve elektronikë ndikon drejtpërdrejt në performancën dhe sigurinë e makinës, ku PCB është një nga komponentët kryesorë.Prandaj, është shumë e rëndësishme të zgjidhni një furnizues të besueshëm të pllakave PCB të elektronikës së automobilave.Pra, si të zgjidhni një makinë elektrike...
 • Cilat janë defektet e zakonshme të prodhimit të PCB-ve?

  Defektet e PCB-ve dhe kontrolli i cilësisë, ndërsa ne përpiqemi të ruajmë standarde të larta të cilësisë dhe efikasitetit, është thelbësore të adresojmë dhe minimizojmë këto defekte të zakonshme të prodhimit të PCB-ve.Në çdo fazë të prodhimit, mund të ndodhin probleme që shkaktojnë defekte në tabelën e përfunduar të qarkut.Defektet e zakonshme përfshijnë...
 • Shërbimi i prototipit të shpejtë të bordit PCB

  Në procesin e zhvillimit të produktit elektronik, korrigjimi i PCB-ve është një lidhje e rëndësishme.Me avancimin e teknologjisë dhe rritjen e kërkesës në treg, shërbimet e shpejta të prototipit të PCB-ve mund të përmirësojnë shumë shpejtësinë e lëshimit të produktit dhe konkurrencën.Pra, çfarë bën prototipizim i shpejtë i bordit PCB ...
 • Shërbimi i korrigjimit me porosi të bordit PCB

  Në procesin e zhvillimit të produkteve moderne elektronike, cilësia e bordeve të qarkut ndikon drejtpërdrejt në performancën dhe besueshmërinë e pajisjeve elektronike.Për të siguruar cilësinë e produkteve, shumë kompani zgjedhin të kryejnë korrigjim me porosi të pllakave PCB.Kjo lidhje është shumë e rëndësishme...
 • Pse nuk mund të vendoset oshilatori kristal...

  Oscilatori kristal është çelësi në hartimin e qarkut dixhital, zakonisht në dizajnimin e qarkut, oshilatori kristal përdoret si zemra e qarkut dixhital, e gjithë puna e qarkut dixhital është e pandashme nga sinjali i orës, dhe vetëm oshilatori kristal është butoni kryesor që kontrollon drejtpërdrejt t...